Inschrijven

 

We kijken heel erg uit naar de geplande nestjes van dit jaar. Het is zo bijzonder om onze prachtige, lieve meiden te mogen begeleiden bij het moederschap en hun pups op te zien groeien! Hieronder vind je meer informatie over en foto's van de zorgvuldig gekozen oudercombinaties en wanneer we deze nesten ongeveer plannen / verwachten!

 

Interesse in een pup kan aangegeven worden via het contactformulier op de website. Stel jezelf voor en vertel wat meer over je gezinssamenstelling, woon-/werksituatie, ervaring met honden, verwachtingen enzovoorts. Wij zullen daarna z.s.m. contact met je opnemen!

 

Hudson & Lana

 

Super leuk nieuws! Onze Lana is begin juli 2024 gedekt door Hudson, een schitterende Amerikaanse reu met een caramelkleurige vacht. Lana is een flinke medium en Hudson is een kleine medium. Beide ouders hebben een heel relaxed, lief en stabiel karakter en prachtige gezondheidsuitslagen!

 

Verwachte geboortedatum: eerste week augustus 2024.

 

Ophaaldatum: Tweede helft september 2024 (precieze ophaaldatum wordt later vermeld, deze is afhankelijk van de geboortedatum van de pups). 

 

Wachtlijst: Nog enkele plekken vrij op de inschrijflijst voor een pup uit deze combinatie. Ook zal er sowieso nog één pup beschikbaar komen voor een fijn gastgezin.

 

Zara & ..?..

 

Zara's nestje plannen / verwachten we begin 2025. Zara is een prachtige, lieve mini in de kleur rood tuxedo. Zij zal gedekt worden door een mini of kleine medium reu in eveneens een warme kleur! Momenteel zijn we nog bezig met het selecteren van een geschikte reu voor Zara, meer nieuws volgt later! Vanaf de zomer is het mogelijk om je in te schrijven voor een pup uit dit nest.