Inschrijven

 

We kijken heel erg uit naar de geplande nestjes van dit jaar. Het is zo bijzonder om onze prachtige, lieve meiden te mogen begeleiden bij het moederschap en hun pups op te zien groeien! Hieronder vind je meer informatie over de zorgvuldig gekozen oudercombinaties en wanneer we deze nesten ongeveer plannen / verwachten!

 

De wachtlijst voor de eerste helft van 2024 is vol. We hebben de wachtlijst geopend voor een pupje in de tweede helft van 2024 / begin 2025. Interesse in een pup kan aangegeven worden via het contactformulier op de website. Stel jezelf voor en vertel wat meer over je gezinssamenstelling, woon-/werksituatie, ervaring met honden, verwachtingen enzovoorts.

 

Na positief mailcontact, zijn jullie van harte welkom om op kennismakingsvisite te komen. Als het bezoek voor beide kanten goed voelt, maken we de inschrijving compleet en staan jullie op de lijst voor een leuke pup. Is het door omstandigheden voor jullie (tijdelijk) niet mogelijk om ons te bezoeken maar willen jullie wel graag alvast inschrijven op onze wachtlijst? Dan plannen we graag een telefonische kennismaking.

 

Jagger & Flora

 

Inmiddels is onze Flora gedekt door Jagger, een prachtige, gezonde en super leuke rode reu. Flora is een mini en Jagger is een medium. De pups worden verwacht rond 20 maart 2024!

 

De wachtlijst voor Flora's nest is vol. Mocht gaandeweg blijken dat er een groot nest op komst is, kunnen we extra gezinnen inschrijven voor een pup. Via deze pagina en onze socials kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen / eventuele mogelijkheden!

 

Lana & ..?..

 

Inmiddels heeft Lana alle gezondheidsonderzoeken gehad en ze is volledig goedgekeurd! Lana is uitgegroeid tot een prachtige, lieve en gezonde medium Doodle in de kleur apricot. Lana zal gedekt worden door een mini of kleine medium reu. Haar nest staat gepland voor omstreeks tweede helft 2024 (afhankelijk van wanneer ze loops wordt). We zijn heel benieuwd naar haar toekomstige pupjes!

 

 

In april volgt er meer nieuws over onze prachtige Zara!