Ervaringen

Noah

Noah woont bij Patrick en Sheldon in Amsterdam

 

"Hierbij wil ik Country Life Labradoodles ten zeerste aanbevelen als een ethische Australian Labradoodle fokker. Onze ervaring met Birgit gedurende het hele proces was absoluut uitzonderlijk. Van begin tot eind voorzag ze ons continue van informatie én advies. Ook was duidelijk dat het welzijn van de pups én moeder op de eerste plek kwamen bij haar. Het was erg geruststellend als toekomstige eigenaar om te weten dat de pup uit een goed huis kwam.

 

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken maar Birgit is erg professioneel, heeft veel kennis en duidelijk ook veel liefde voor de dieren. Dankzij haar hebben we nu een prachtige en gezonde pup. Hij voelde zich na één dag al helemaal thuis. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare en ethische fokker, dan is Country Life Labradoodles dé plek om te informeren."

 

 

Boef

Boef woont bij Annemarie en haar gezin in Soest

 

"Bij onze zoektocht naar een Australian Labradoodle kwamen wij uit bij Country Life Labradoodles. Wat een geluk is dat geweest!!! Vanaf het begin waren Herman en Birgit spontaan en enthousiast over hun eigen Doodles en werd op al onze vragen snel antwoord gegeven. We mochten een keer op kennismaking komen en die dag werd mij meteen duidelijk dat deze fokker alles maar dan ook alles zou doen om het hele proces goed te laten verlopen.

 

De beslissing was gemaakt en het wachten op de dekking van Flora kon beginnen. Birgit had me al voorspeld dat de draagtijd en de kraamtijd ook erg leuk voor ons als toekomstige baasjes zou worden. Hier kon ik me niet zoveel bij voorstellen maar wat heb ik genoten van de groepsapp die werd aangemaakt voor ons vanaf de geboorte van de pups. Elke dag zaten we in spanning te wachten of de pups al geboren waren en daarna zaten we elke dag te wachten op een app met foto's en filmpjes van ons toekomstige 'boefje'. 

 

Een knuffelmiddag werd georganiseerd en wat waren alle acht de pups prachtig! De pups werden op zeer liefdevolle wijze grootgebracht en goed geobserveerd door Herman en Birgit. Eindelijk, na weken wachten, was dan daar de ophaaldag. Met een prachtig teefje en ook nog een uitgebreid kraampakket gingen we naar huis. Boef hoort bij ons en we genieten enorm van haar. We hebben nog steeds steun bij vragen, wat erg fijn is. Ik zou iedereen een pup van Country Life Labradoodles gunnen!"

 

 

Willow

Willow woont bij Patrick, Petra en hun kinderen in Klazienaveen

 

"Al een ruime tijd hadden wij de wens om een Australian Labradoodle pup aan ons gezin toe te voegen. Toen wij ons eenmaal voldoende hadden ingelezen en de voor- en nadelen hadden afgewogen, moesten we de belangrijkste stap nog zetten: het vinden van de juiste fokker. Het liefst wilden we een fokker die niet te ver weg woonde, maar het belangrijkste vonden we het welzijn van de moederhond, het gevoel dat wij zouden hebben bij de fokker en uiteraard de omgeving waar de pups op zouden groeien.

 

In onze zoektocht kwamen we op de website van Country Life Labradoodles terecht. We zagen dat hun prachtige hond Flora in blijde verwachting was. Na contact te hebben gezocht en een afspraak te hebben gemaakt, voelde de ontmoeting meteen heel vertrouwd. De passie en warmte waarmee Birgit en Herman spraken over het ras en over het hele proces van dracht tot dat moment, was echt heel prettig. Nadat de klik er van beide kanten was, moesten we wachten tot de pups geboren zouden worden. Als er (minimaal) zeven pups geboren zouden worden, zouden wij (als alles goed zou gaan) ook een pup kunnen krijgen. Anders zouden we moeten wachten op een later nest. Flora is daarna bevallen van maar liefst acht prachtige pups, waarvan wij er dus eentje konden krijgen!

 

Bijna iedere dag kwamen er via een groepsapp foto's en video's voorbij en ontvingen wij en de andere toekomstige baasjes updates over Flora en de pups. De knuffeldag werd gepland en toen begon het wachten. Tijdens de knuffeldag, waar wij als gezin zo naartoe hebben geleefd, hebben we heerlijk geknuffeld met de pups. Wat waren ze prachtig! We konden moeilijk afscheid nemen, maar we wisten dat ze in heel goede handen waren. Ze moesten nog even doorgroeien en daarna konden we één van de pups in onze harten gaan sluiten. 

 

Op de leeftijd van zes weken, hadden Birgit en Herman de pups inmiddels zo goed geobserveerd en werden ze gematcht met de nieuwe baasjes. Wij kregen een prachtig licht teefje toegewezen, die van ons de naam Willow kreeg. Het karakter was voor ons het belangrijkste en daar is goed naar gekeken. Tijdens de ophaaldag was ook weer de hartverwarmende begeleiding van Birgit en Herman. We hadden al een informatieboekje ontvangen en bij het ophalen stond een mooi puppypakket klaar en werden we goed geinformeerd over hoe we de eerste dagen het beste in konden gaan om goed te kunnen wennen aan elkaar. Vanaf het eerste moment was Willow onze hond, de match had niet beter kunnen uitpakken. We zijn daarom erg blij met Birgit en Herman als fokker. Voor mensen die op zoek zijn naar een kundige, warme en gepassioneerde fokker, zou ik zeker Country Life Labradoodles aanraden voor je toekomstige hondenmaatje."

 

 

Odin

Odin woont bij Robin, Stephan en Louis in Tilburg

 

"Vanaf het eerste contactmoment waren we onder de indruk van de open lijn van communicatie. Birgit mailde me altijd met veel liefde terug, we werden goed ingelicht over het ras en over het hele proces rond de aanschaf van een pup.

 

Vorige lente kwam Louis in ons leven en dit jaar hebben we weer bij Birgit en Herman een pup aangeschaft, Odin. We merkten namelijk al snel dat onze Louis een maatje nodig had. Het was voor ons een natuurlijke keuze om ook onze tweede pup bij Birgit en Herman vandaan te halen. Ik ken namelijk weinig fokkers die zoveel liefde hebben voor hun honden!

 

Odin en Louis zijn super lieve, gezonde honden met een goede eetlust. Ik ben zo ontzettend gelukkig dat ik mijn twee lieve jongens via deze fokker heb kunnen krijgen. Lieve Herman en Birgit, ontzettend bedankt voor alle liefde die jullie in jullie honden steken en zo ook in Odin en Louis. Ze hebben een prachtige start bij jullie gehad en we zijn jullie eeuwig dankbaar! 

 

 

Luna

Luna woont bij Alied en haar gezin in Zoutkamp

 

Op zoek naar een Australian Labradoodle pup, kwam ik via de websites van de officiele rasverenigingen ALAEU en WALA op de site van Country Life Labradoodles uit. Meteen bij het openen van de website had ik een goed gevoel. Kleinschalig, professioneel en prachtige foto's. Na contact met de fokker, werd mijn gevoel bevestigd. Hun professionaliteit en hun visie spraken mij meteen aan.

 

Gelijk vanaf het begin van ons contact werd ik goed op de hoogte gehouden over de zwangerschap van Flora en kon ik met al mijn vragen bij Herman en Birgit terecht. Zodra de pups geboren waren, werd ik verrast met mooie foto's, filmpjes en tips. De pups groeiden op in huiselijke kring en kregen alle liefde en verzorging die ze zich maar konden wensen. Inmiddels heb ik onze lieve Luna bij ons thuis mogen verwelkomen, waar ze heerlijk verder mag groeien. En nog steeds kan ik bij Herman en Birgit terecht voor vragen advies. Ik raad een pup van Country Life Labradoodles zeker aan!

 

 

Jimmy

Jimmy woont bij Iris en haar gezin in Leeuwarden

 

"Wij hebben onze pup bij Country Life Labradoodles vandaan. Jimmy is een gezellige en energieke Australian Labradoodle reu in medium formaat. Birgit en Herman zijn ontzettend goed en ervaren met de hondjes. Ook sinds we Jimmy thuis hebben, zijn ze nog altijd behulpzaam en bereikbaar voor vragen. Dit vinden wij super fijn. Dus zoek je een betrouwbaar en liefdevol adres voor een prachtige pup? Dan kunnen we je Country Life Labradoodles absoluut aanraden!"

 

 

Bella

Bella groeit op bij Terrence, Diane en hun kinderen in Hardenberg

 

"Graag vertellen we wat meer over de spontane ervaring die wij hebben met Country Life Labradoodles. Eigenlijk wisten we op maandag 6 mei 2024 nog niet dat wij de volgende dag als gastgezin pup Bella van deze fokker in huis zouden hebben. Helaas ging het niet goed bij het oorspronkelijke gastgezin waar Bella geplaatst was, aangezien de andere hond binnen dit gezin absoluut niet kon wennen aan de komst van een pup. Bella kwam dus helaas terug bij de fokker. Birgit stuurde een bericht naar mijn broer en schoonzus (zij zijn gastgezin van Macy), of zij misschien iemand wisten die het ook leuk zou vinden om gastgezin te worden. Zij weten wat er van een gastgezin verwacht wordt en zo kwamen wij in beeld. 

 

Na wat heen en weer telefoontjes, appjes en diverse schattige foto's, zijn we dezelfde avond nog naar Emmen gereden en hebben we de eerste ontmoeting gehad met Bella, haar moeder, Herman en Birgit en nog een paar uitermate lieve honden. De kennismaking met Birgit en Herman was erg hartelijk en warm en de locatie waar de pups opgroeien is te omschrijven als landelijk, ruim, rustig en met veel groen. Je ziet aan alles dat de honden bij deze mensen op nummer 1 staan, ze vinden het belangrijk om te weten in welke omgeving een pup op zal groeien en hoe de gezinssituatie is. Hun tuin is zo ingericht dat de pups en andere honden alle ruimte hebben om zich vrij te kunnen bewegen en ontwikkelen. 

 

Wij kunnen als plotselinge hondenbezitter gelukkig ook regelmatig terugvallen op de ervaringen van Herman en Birgit, niets is te veel gevraagd en zij tonen veel belangstelling voor de pups. Eigenlijk hebben wij geen moment spijt gehad van onze spontane beslissing want Bella is een ontzettend lieve, leergierige, energieke, knappe en speelse pup. Bella was de kleinste en rustigste pup uit het nest, maar dat rustige kun je er nu wel vanaf halen, want ze heeft bakken met energie, maar kan gedurende de dag ook de rust vinden om enkele uren aaneengesloten te slapen. Regelmatig heeft zij tijdens het wandelen of bij ons thuis nog contact met haar zus Macy. Dit is vaak een gezellige chaos en drukte! Dit was in het kort het begin van ons avontuur met Country Life Labradoodles en wij hopen dat wij nog lang van dit avontuur mogen genieten!"