Contact

 

We hebben verschillende nestjes gepland en verwachten zowel mini als medium doodles! Als je interesse hebt in de aanschaf van een pup, gastgezin wil worden of een vraag hebt, kun je via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Wij vinden het heel belangrijk dat onze pups zeer goed terecht komen en horen daarom graag alvast wat meer over waar een pupje van ons mogelijk terecht komt (stel jezelf voor en vertel wat meer over je gezinssamenstelling / woonsituatie, hoeveel uur de toekomstige hond mogelijk alleen thuis zal zijn, of er eventueel een voorkeur is qua geslacht enzovoorts). 

 

Als je al bij ons staat ingeschreven voor een pup, word je op de hoogte gebracht zodra er nieuws is. Het kan altijd gebeuren dat wij uiteindelijk kiezen voor een andere dekreu dan aangegeven ten tijde van inschrijving. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer wij denken dat een andere reu toch een betere keuze is of wanneer de oorspronkelijk gekozen reu op dat moment niet beschikbaar is. Wanneer wij een nestje fokken, houden wij af en toe zelf een fokhondje over om de bloedlijn voort te zetten. Dit zal je positie op de wachtlijst licht beïnvloeden. 

 

Onze pups worden verkocht met een koopcontract. Hierin staan afspraken vastgelegd. In ons contract is opgenomen, net als bij andere (serieuze) Australian Labradoodle fokkers, dat pups op een leeftijd van 12 tot 18 maanden gesteriliseerd / gecastreerd dienen te worden. De Australian Labradoodle is een ras in opbouw en het ras kan alleen in stand gehouden c.q. verbeterd worden door middel van een serieus fokbeleid. Wij zijn daarom geen voorstander van fokken zonder enige kennis van zaken / ervaring, de zogenaamde "pretnestjes". 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.