Onze honden

Flora

Labradoodles Playground Flora

 

Flora is een prachtig meisje met een wavy fleecevacht in de kleur apricot. Haar vachtkleur kun je eigenlijk het beste omschrijven als oranje / goud. Flora is een mini en heeft een mooie compacte bouw. Ze is super aanhankelijk en is het liefst de hele dag bij ons. Zo nieuwsgierig als ze is, hangt ze dagelijks meermaals over de rand van de bank om alles buiten in de gaten te houden. Ze gaat graag met ons de velden in, waarna ze lekker uitrust op de bank of in de mand met Zara. Flora is tevens dol op behendigheid. Razendsnel legt ze verschillende parcours af met allerlei obstakels.

ALAEU-17186. WALA 00081584.

Lana

Labradoodles Playground Lana

 

Lana groeit op in een fijn gastgezin in Drenthe, waar eveneens een mini schnauzer en drie poezen wonen. Lana is een medium Labradoodle met een zijdezachte fleecevacht. Wanneer ze aan komt rennen en haar vacht wappert in de wind, is het een prachtige, elegante verschijning. Het liefst rent Lana over de weidse velden vlakbij huis en zwemmen kan ze als de beste. Een stoere Labradoodle, die er altijd wel voor in is om samen iets leuks te ondernemen.

ALAEU-18783. WALA 00088980.

Zara

Labradoodles Playground Zara

 

Zara is een stoere mini met een heerlijk zachte wavy fleecevacht in de kleur rood tuxedo. Ze heeft een prachtige symmetrische tekening: een witte waaier op haar hoofd, vier gelijke witte voetjes en het uiteinde van haar staart is ook wit. Ze is vernoemd naar haar oma, een prachtige Labradoodle met eveneens witte aftekeningen. Zara is ontzettend lief, leergierig en onbevangen. Nieuwe situaties gaat ze altijd vol vertrouwen tegemoet. Zara houdt erg van wandelen en spelen in onze tuin, waar altijd genoeg te zien en te beleven is. ALAEU-19695. WALA 00093409.

Macy

 Country Life Labradoodles No Glitter No Party

 

Macy is een prachtige dochter van Flora. Een heel stoere pup met een stabiel en vrolijk karakter. Macy groeit op in een warm gastgezin in Drenthe, waar ze heerlijk kan spelen met 'grote broer' Moffel, ook een Labradoodle. Wat zijn ze allemaal dol op haar! Naar verwachting zal Macy uitgroeien tot een (kleine) medium met een rode wavy fleecevacht. ALAEU-21969. WALA 00101865.

Bella

Country Life Labradoodles Fries Before Guys

 

Bella is, net als Macy, een dochter van Flora. De kleinste pup uit het nest, met een heel aanhankelijk en lief karakter. Bella is apricot van kleur, net als haar moeder en zal naar verwachting uitgroeien tot een prachtige mini. Bella woont bij een leuk gastgezin in Drenthe. Wat is ze fijn terecht gekomen! ALAEU-21968. WALA 00101864.